Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
wooow
, krásné město Český Krumlov,n znám
záležitost, to po příjezdu budeš mít vééélkou žízeň
, mi kluci vypadli, tak se možná uvidíme
, mám to kolem 80km 
Z jihu Čech... od Českého Krumlova
Trasa je Ledenice, Třeboň, Jindřichův Hradec, Pelhřimov, Humpolec, Havl. Brod, Hlinsko, Polička, Mohelnice, Štemberg, Hradec nad Moravicí... cca 370km 
Baron:něco je špatně, odkaz nejde otevřít
, ale i tak mi to příjde docela dlouhá trasa od 9h do 15h
, to jedeš z jihu Moravy?
Bigerman: to je škoda, i Romanvt bude makat

2 MishanVTX: Mno vyrážet budu kolem 9h ráno a pojedu tuhle trasu http://goo.gl/maps/UIR5x Takže tam budu v okolí zhruba kolem 15-16hodiny
Pojedu do Hradce se podívat na zámeček a pak na sraz do Kajlovce.Chlapci tak sobotní vyjížďku ruším. Musím být v práci, a nevím ani do kolika
. Včera jsme se s kolegou projeli na Slovensko do Žiliny a zpět, neplánovalo se nic, jinak bych dal echo. Mějte se 
Odkud a kdy tam pojedeš?
taky by vlezlo, ale budu na otoč
, mám baťůžka v práci, tak bych fičel sám nebo s někým 
Já jsem v tom Hradci na Moravicí. Resp. kemp Kajlovec

Zdar mládenci
plánujete někdo nějakou vyjížďku o tomto víkendu?
Protože to tady nějak vázne
, ježííííš já bych jezdil 
Nazdar pánové, prvně musím pozdravit a přivítat mezi námi Barona
, mimojiné díky za pozvání na sraz Shadow, osobně jsem plánovat v sobotu Hadinku pouze na otočku, tak uvidím jak se ještě rozhodnu
.Ahoj Barone, good idea
, ale pospěš, bo se nám to ježdění již krátí
,a musíme přečkat ty bílé sračky
, tak ať cosi ještě nalítáš
.Jak psal Roman, nemá mouchy, snad jednu jo, a to je, že furt jede 
Díky
Tak přesně tohle jsem chtěl slyšet! Myslel jsem si to, ale teď už jsem rozhodnut
Díky Romane. Teď už jen střelit Šedifku a jedu pro VTX!!!nazdar barone, na co si chces davat pozor u takrka dokonaleho stroje?me osobne nic nenapada,dovezl jsem si ji vloni na podzim,letos pres 5000km a naprosta spokojenost,mam esko,jinak koukni na bezne veci jako u kazde jine motky,stastnou ruku pri vyberu
Zdravím všechny
Koukám nové stránky o VTX tak jim přeji at se jim skvěle daří
Sice nejsem (zatím) majitelem tohoto krásného parníku, ale je to můj sen! Ještě pojedu na sraz SHOC Bohemia v Hradci nad Moravicí a pak naleštím svou Shadow VT1100C2 ACE a dám ji do frcu.
Mám v oku VTX 1800 R. Chlapi je něco na co si dát vyloženě pozor při koupi? Díky za každou radu.
Nazdar pánové, vítám Vás na našich stránkách a doufám, že nebudeme jediní, kteří tady prohodí pár slov.

Příspěvky lze vkládat pouze do diskuze
, jiná možnost není
. S registrací a zájmu vložení do ostatních kategorií se obracejte na mě
.
Díky, MishanVTX

Zdravím všechny majitele parníků značky Honda VTX bez rozdílu kubatůry. Založil jsem tyto stránky, abych zjistil jak velkou komunitu majitelů VTX se podaří dát dohromady a taky proto aby se vědělo i o vyjížďkách nejen pořádaných na serveru Motorkáři.cz. Doufám, že se soupiska postupem času rozroste a v diskuzi se podělíme všichni o své znalosti a zkušenosti. Přeju všem hezký den provázený bublajícím zvukem našich mašin. MishanVTX

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96830
Dnes: 0
Online: 1