Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Já bych mohl snad odpoledne,(ale neříkám to s jistotou) dopoledne v 11 máme těšínskou ligu na Brandýse, tak se třeba přijeď ukázat.

Jsem v práci

Zdarec pánové co středa podnikáme něco
počasí má být dobré
tak by mohlo něco klapnout 
Čus pánové, zaregistroval se k nám nový kormidelník Venca
, tak ho touto cestou pozdravuju 
cau, pokud nebude hodne chat, tak budu vyjizdet v 8h, tam pojedu asi jednoduchou nejkratsi cestou,tzn OVA-OPA-Bruntal, zpatky uvidim dle casu pocasi a chuti, loni jsem dal s nema vyjizdku a pak jsem jeste pojezdil kus jeseniku, bylo krasne pocasi.
Kdyz tak se ozvi, R
Zdarec Radku, jestli bude v sobotu přijatelné počasí, tak bych do Bruntálu fičel s Tebou. V sobotu ráno bych Ti poslal SMSku jak to vidím. Jinak kudy a v kolik pojedeš?

podivej se na allegro sem tam se to tam mihne i s tou pohlupavou homologaci

To: Chasinto
díky, kdybych nesehnal musím doufat, že po tom nepůjde.

Mishane
já mám to stejné a na technické na to ani nekouknul

Zdarec pánové, možná někdo bude vědět, všiml jsem si, že mám sklo na předním světle bez "E"čka a čeká mě technická
. Nevíte někdo kde by se daly sehnat střeva?
Nechci měnit celé světlo, ale jen parabolu. Stávající je s H4 žárovkou a tu bych chtěl zachovat. Poraďte. Dík MirďaChlopi přidal jsem do kalendáře na 28.4. příspěvek na zahájení sezóny v Polsku spojenou se mší. Sraz je cca 5km od hranic v Petrovicích, já jedu.
Koukněte na to. Snad se někdo přidá 

Čus pánové, chyba byla na moji straně, byl špatně nastaven termín zobrazování záložky, už je vše OK.
Mirďa

čau Mirďo, koukám, že tady zmizla záložka "chystám se" ?
Zrovna když začíná sezóna?

čau Peliku, vítej v klubu stejně postižených

To jsme na tom stejně
Takhle vyleštěnou mašinu jsem nikdy neměl. Většinou už byla touhle dobou zaprášená z cest.ahoj vsem to pocasi je dost na prd co loni uz jsem lital a zatim porad jen lestim.

Zdravím tě Pelik

Ahoj všem,díky za přivítání a moc se těším až se někde srazíme.

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 96830
Dnes: 0
Online: 1

Čest Mišan to už asi budu na cestě